Chapters First strip Cast About Fan art Downloads Blog Contact The King sees an opportunity.

Spawn of the Devil The URL of this comic is http://www.rocr.net/?p=20060511Comments

je zinnen zijn niet erg mooi vind ik. Het engels is niet echt lekker vloeiend. Als iemand praat dan zeg tie eerder: bring to jail ipv bring to The jail en will want to help klinkt ook niet echt lekker. je tekent wel hip btw
Posted by AUCH
"Jail" is abstract. "The jail" is specifiek. Nu ik er weer naar kijk denk ik wel dat ik beter het woord "dungeon" had kunnen gebruiken en "take" ipv bring. Als ik tijd heb doe ik daar wat aan.

Ik zie ook niets mis met "will want to help you" in dit geval. Ik kom dat soort constructies geregeld tegen bij met name Britse native speakers.
De dialoog is een redelijk getrouwe vertaling van de oorspronkelijke Nederlandse dialoog. Ik veeg de meest genante overtredingen tegen de kunst van het dialoog schrijven onder het tapijt maar ik kan niet bezig blijven.
Posted by Reinder
???
Posted by Sam

This node is currently closed for comments